Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Its a long way to glory

Its a long way to glory
but its a short way to shame

Efter ett tag
borde man se ett mönster
men nej
min sjunde fru
visade sig också
vara en idiot

vad är det för fel
på människor

genom en lång roman
på 450 sidor
traskar detta jag
ensam på gatorna
men redan efter 100
börjar han tröttna

I hemlighet
börjar han söka
efter de andra

och mellan raderna
börjar de skriva en helt annan
berättelse

Jag
Jag
Jag

det var det
som stod oss upp I halsen
så vi bytte ut varje jag
mot vi

och människor
började
mötas på gatorna
och fråga;
var har du varit
vi har saknat dig

Fjodor Dostojevskij
vänder sig I sin grav
men vi var så trötta på
detta svårmod
som jag
var orsaken till
och som förföljt oss
genom åren

och vem behöver 450 sidor
för att förklara
något alla redan vet

så vi skrev
en annan
mycket kortare historia
utan ord
som bara kan läsas
med hjärtat









Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-18 11:58



Bookmark and Share


  Glitr
Hoppas boken blir publicerad! Du skriver så bra!
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP