Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Det finns en ursprunglig, oskapad tystnad.
Likt dimslöjor sent en morgon blir den alltmer uttunnad
och hittas numer bara i stråk här och där.
Från början var den vildvuxen
och ogenomtränglig som urskogen.
Ingen upptäcktsresande har ännu nått dess hjärtpunkt
som är tomhet.
Kanske hör vi den några gånger under vår levnad
och påminns om vilka vi är
innan livsbullret får oss att fortsätta söka
efter det vi egentligen redan hittat.




Fri vers av Nitram P
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-19 02:42



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Total tystnad är något vackert som man alltför sällan får uppleva.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P