Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fritidsbaren i Ystad Sandskog- äkta vintage


Lördagen den sextonde augusti - några bilder i ord

Sommarens sista wienerbröd
på Fritidsbaren i Ystad Sandskog
avnjöt vi i förmiddags.
I morgon  är det sista öppetdagen.

Minitåget rullade precis förbi
på den asfalterade strandpromenaden
- utan passagerare.

Bangolfen vid kiosken blev aldrig av
för duggregnet kom.

Till Simrishamn hade regnet ännu inte nått.
Där höll Gudrun Schyman tal på Hamnplatsen.
Budskapaet var att FI
dels inte är som andra partier,
dels att de är SD:s diametrala motsats.
Hon verkade trött och gick på
ren retorikrutin.

På torget bredvid frukt- och grönsaksstånden
plockade moderaterna ner
sin högtalaranläggning när vi kom dit.

Innan dess hade vi ätit lunch
på En Gaffel Kort,
några välgjorda och välsmakande smörrebröd.

Toaletten var välstädad.

På hemvägen stannade vi inte till
hos Bo Olsson i Tomelilla
men väl hos Bröderna Anderssons ICA i Södra Sandby.
Vi köpte deras hemlagade korv
men glömde köpa glass.

Snart är det helg igen
men inga fler wienerbröd på Fritidsbaren.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2014-08-19 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP