Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hugget som stucket


Skördetid

Gula nyskördade fält
Stubbåkrar

En flock råkor över grandungen
Tre glador 

En halvhuggen veteåker
Grön skördetröska mitt i 

Molnen grå och vita
Solljuset redan höstlikt

Vinden kylig
Luften sval

Ännu några veckor kvar av augusti
Sommaren borta i en handvändning

Borta

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-19 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP