Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgondröm - på verklig grund - en liten herdestund

på udden
skrattar tjejerna uppsluppet
med sina stora hundar
Ett reaplan ritar sitt vida samband
på en oskyldigt blå himmel
På väg mot nordost
Mullret ligger länge kvar över Essingeleden
Annars bara vågskvalp och enstaka röster
långvägaifrån burna på
Mälarhavets blå bölja

Nu kommer två joggare
Varma kroppar sträcker
hopdragna muskler
Ska dom bada måntro...
Nej! Dom ser inte ut
som några badare

Nu passerade
den första snyggingen
Med skön bak på sadeln

Oj! Ett vackert badarpar
dök plötsligt upp
Lätt klädda
Hon med mjuka former
I spat som en najad
Dock med en liten suck
över det våta

Genom gula skynket
ser jag hennes skinkor
När hon drar av den våta
baddräkten och när hon
sen går spretar bara brösten
vackert mot den tunna
ljusblå blusens tyg




Fri vers av claes fredelius
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-19 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius