Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En fullbokat resa för de ensamma

 

En resa till,

De gamla tiderna
De gamla dikterna
De gamla låter

Blir allt vanligare för de som lever ensamma
Bortkastat från sommarlandet
Jagade av sorg

In med vintern
In i vinterlandet
Eviga i tysthetens långa stunder

Glömskan!
Glömskan!
Önskar man sig att försvinna i

Man tar en extrastark ÖL
En till
Och en till…

Man vaknar nästa dag,
Och saknar minnen av den skedde från gårdagen
Känslan att man var vid liv

En fullbokat resa för de ensamma 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2014-08-19 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP