Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mycket står på spel

 

Det är inget liv att man inte känner sig rädd
Det är inget liv att man inte vara ledsen

Det är inget liv att inte känna på sig sorg
Det är inget liv att vore icke vara

En ting blir man
En ting blir själen

Mycket!
Det är mycket som står på spel

Mycket!
Det krävs mycket att vara en människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2014-08-19 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP