Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sådana finns inte!

 

Önskar mig En och samma GUD för alla

En gud som älskar sitt eget skapalese
En gud som ser med nåd på människan

En medmänskligt gud
En kärleksfull gud

Önskar mig EN GUD!

Som inte sprider hets och hat budskap bland hans trogna
Som inte jagar hans egen skapelse

Som är som gud
Som är GUD!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2014-08-19 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP