Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR DU GICK

 

Skälvande

som en

gittarsträngs

spröda ton

 

grep

sorgen tag

om hjärtats

kammare

 

när du

vände

dig om

och gick

 

till

de saligas

gröna

ängder




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-20 17:33



Bookmark and Share


  Hans Christian
Detta är vad jag kallar Poesi. Av yppersta klass. Undras om det möjligen finns en bild till detta mästerverk ? Ute på nätet.
2014-08-24

  Petter Wingren
Sorgens dubbla karaktär: å ena sidan skälvande, å andra sidan stark nog att gripa tag om hjärtats kammare.
2014-08-22

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt!
2014-08-21

  Angel of love
Stark vacker text.
2014-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar vacker text om en stor sorg!
2014-08-20

  Lehva VIP
Bara den som älskat kan sakna så.
2014-08-20

    ej medlem längre
Ord som förtrollar!
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP