Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inskription II

 

 

dessa ord;

hur de flyger

 

in 

 

över mina fält

som ögonblick

 

av vacker smärta,

skuggor

 

ett stilla nära

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-19 17:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den texten vore verkligen värd många läsningar av många läsare....
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP