Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds planer

Men varför blev du muslim

du har ju varken skägg

eller någon kalsnikov


Det var skrivet så


I ett obevakat ögonblick

smög Gud

ner ett litet frö

I min ficka


Kanske redan

när jag som liten satt

I en trapp

med en nyckel om halsen


vad vet jag

om hans planer


Men fröet växte

och blev en blomma

på tapeten


Där satt den I många år

och betrakatade

människors sorg

och ilska


tills den en dag

fick nog

och exploderade

I ansiktet på en polis


sedan dess

har den varit efterlyst

för våld mot tjänsteman


Men jag vet var den är


den gömmer sig

I en kvinnas hjärta


där hittar dom den aldrig

























Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-05 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP