Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (oväder)

 

molnformationer

dunkla och dramatiska

i skrämmande färg

oroar djärva fåglar

placerar sig under tak

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-19 22:07



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Ja, huga vad det vräker ner och stormar! Även djärva jag håller mig under tak.
Fint skaldat!
2014-08-21

  Carl Mikael Fäldt
Jag älskar ditt sätt att omsätta iakttagelser till lyrik!

Kram
2014-08-21

  Lars Hedlin
Regnets och åskans tid nu!
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra