Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Storstaden
med sin skönhet
och puls

Sommarstället
det småskaliga
det nära livet
med närhet
till natur
och människor

Inser att jag har tillgång
till två världar




Fri vers av AA VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-20 00:20



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Kontraster berikar... om man uppskattar det man har...
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP