Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Det händer

 

att mina tårar

rinner i kristaller

sakta nedför

mina kinder

stannar kvar där

tills ledsenheten

gått över

tårarna torkat

allt är lugnt igen

 

 

anits 19 augusti 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-20 00:23



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert i sin sorgsamhet, håller med ResenörGenomLivet..
2014-08-28

    maija tuori

Joo,tårar innehåller stresshormoner inte konstigt om man känner sig lugnt när man har kunnat gråta...fint
2014-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Man behöver släppa ut gråten ibland...fint...
2014-08-20

  Lars Hedlin
En berörande känsla!
2014-08-20

  Anya VIP
Jaa tårar torkar... det blir bara salt kvar. Ibland är det skönt att kunna gråta...tänker jag när jag läser.
2014-08-20

    Dan Myrbeck
Bra och berörande
beskrivet.
2014-08-20

    ej medlem längre
Låt kärleken blomma!
2014-08-20

  Ljusletaren
Måste få börja med din bild innan jag läser dina ord. Vilken bild ... kolla parkbänken har ett ben med sko på. Ser ut som bänken har stigit fram med ett ben ... wow så läckert!

Nu ska jag läsa dina ord!

Vad gjorde vi utan gråt? Tänk vad det lättar att få släppa iväg dessa silvriga pärlor/ kram
2014-08-20

  Eva Helene VIP
Så fint och bilden stämmer så bra med det rogivande innehållet i texten.
2014-08-20

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fin och berörande dikt!
2014-08-20

  Hans Christian
Bilden passar bra till en snyggt skriven dikt o griper tag!
2014-08-20

  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.

Psaltaren 56:9
2014-08-20

  aol
Så är det tåren skapar ett lugn bra skrivet vännen
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP