Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Man ska ha husvagn

Vinbärssnäckans hus är sprödare än sprött. Huset överträffar allt, det växer nämligen i samma takt som vinbärssnäckan växer. Denna snäcka har i 2 dagar klättrat med husvagn och allt uppför solrosens stam och balanserat ut på grenen bara för att komma åt de mumsiga bladen! Strongt gjort.




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 219 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-08-20 15:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att kämpa på när man vill ha något...bra...
2014-08-20

  Carina Bendix
Naturens under. :)
2014-08-20

  Ingrid Trolle
Stark prestation.
Nog skulle man
önska att man hade
samma styrka och
energi. Mycket fint
foto och en fin beskrivning
över en snigels flit.
2014-08-20

  Lehva VIP
Genialt. Varför växa mer än man behöver. ..:-).
2014-08-20

  genni VIP
Fin text och underbart foto!
2014-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Med målet i sikte gäller det att vara både stark och envis!
2014-08-20

  Valter Örn VIP
Tänk att kunna varsebli kampen för tillvaron i allt det skapade. Vilken gåva!
2014-08-20

    ej medlem längre
Undrar om det går fortare ner?
2014-08-20

  louisegirl
Ja tänk så di sliter di små..;)

2014-08-20

  Lars Hedlin
JA ett maraton ;)
2014-08-20

    Dan Myrbeck
Ja går ju bara bort till Scandic Hotel å äter - mycket enklare!

Såg att farbror swed publicerat igen.
Verkligen efterlängtat.
2014-08-20

  M M Mannheim VIP
En sak undrar jag, varför klättrar sniglar uppför en helt kal vit vägg där det inte finns något att äta. I alla fall som inte jag kan se.
2014-08-20

    ej medlem längre
Vill man ha nått gäller det att kämpa.
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie