Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel obestämt


bland stumheten finns det bräckligt utsträckta
det som kommit ur roten och dess sköra följeslagare
en liten dragen suck av ogripligt
som söker sin form




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 109 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-21 08:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ovation!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP