Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag vill

 

jag vill förlora mig i

i allt det vackra

som naturen skänker mig

 

 

i dag mår jag bättre

tänker göra det jag inte

orkade med i går

 

så jag tar bilen

till den stora affären

där det finns det mesta

jag behöver

 

mitt vägval kommer att bli

den efter den mindre vägen

där jag får njuta av

naturens under

 

kanske jag stannar vid

den lilla tjärnen

som ligger så vackert

vid en kurva

 

där har jag stannat många gånger

sett ut över vattnet

njutit av tystnaden

där mitt i skogen

långt från allfarvägar

och allt brus från större

samhällen

 

det är en höstlig dag

det var imma på mitt fönster

när jag vaknade

tidigt denna morgon

 

en ny dag möter mig

med allt vad den har att ge

jag njuter av morgonen

är förväntansfull

gläder mycket åt det

som kommer att hända

 

 

anits 21 augusti 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-21 08:56



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Väldigt fint berättat!
2014-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...passa på att njuta när du ändå är ute...härligt...
2014-08-22

  Lars Hedlin
Att se det fina i det lilla är en konst..kram
2014-08-21

    Dan Myrbeck
Tidigare hade ja foto som hobby, och då tyckte ja om att åka längs små grusvägar och botanisera bland motiven.
2014-08-21

  Eva Helene VIP
Alltid bättre att ta den mindre vägen om möjligt. Fint!
2014-08-21

    ej medlem längre
Tack Stina för dina berättelser!
2014-08-21

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"!
2014-08-21

  genni VIP
Du skriver så fint att det känns som om jag går vid din sida, vackra tankar du får ner på din sida, kram <3
2014-08-21

  poetryGirl
man ska och måste passa på att ta vara på bra dagar, och nätter
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP