Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem år

Idag har fem år gått
Så mycket jag har fått

Av att få älska och bli älskad
av en man som dig

Jag kan inte med ord beskriva
hur mycket du betytt för mig

Fem år av lycka jag tacksam är
Med dig vill jag leva många år till
För jag har dig fortfarande så kär




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-21 15:15



Bookmark and Share


  aol
Så vackert skaldat och berörande vännen
2014-08-21

  JOLS
Underbart skrivet om kärlek som ej tas för givet........ kram
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt