Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångrar min röst

 

Tomheten,
Drar in över min själ
Och fäster sin skugga över min ensamhet

Att vara ödmjukt
Är
Ganska okej

Men att vara för ödmjuk
Den hatar jag som satan och hans profet
Och är förnedrande

Jag drar mig tillbaka
Och ,
Röster på slut på elandet

Slut på valfrihet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2014-08-22 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP