Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Till sist

 

till sist finns det ingenting

ingenting

att gömma sig bakom

 

när sanningen

inte är någon sanning

utan något som sägs

för att kanske göra sig

märkvärdig

 

eller att skryta med något

man gjort

som någon annan gjort

men tar åt sig äran av det

utan ha något med saken

att göra

 

sanningen är inte lika för alla

det har jag lärt mig

genom alla år

 

en vit lögn säger många

det gjorde ingenting

det måste den jag gett

den till tåla

 

så är det inte för mig

jag måste kunna se mig själv

i ögonen

möta mig själv

inte behöva gömma mig

för att jag inte sagt

som det är

sanningen

 

 

anits 22 augusti 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-22 12:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-26

  ULJO
Tänkvärda rader till en utsökt bild
2014-08-26

    Ken Cassel
Bra skrivet, Stina

Applåder, självklart

Kramar..
2014-08-25

  Eva Helene VIP
Känner igen tankegångarna. Fint beskrivet!
2014-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Alla lögner är svarta.
2014-08-23

  Fem hjärtan VIP
Fin o tänkvärd text!
2014-08-23

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-08-23

  genni VIP
Bra tankar här som du får ner fint som skrift:
2014-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är viktigt att man själv har ryggen fri...
2014-08-22

  Anya VIP
Jaa du tangerar något svårt här. Själv är jag en sanningssägare enligt min syster men det medför att jag inte är så smidig alla gånger. Jag har också svårt att ljuga...men jag försöker lära mig eller hålla tyst. Det går så där.
2014-08-22

    Dan Myrbeck
Tänkvärd. Bra.
2014-08-22

  Lars Hedlin
Mycket bra där min vän! kram
2014-08-22

    maija tuori

Precis så är det....kraaam
2014-08-22

    ej medlem längre
Ja, vi skall vara Sanna! Det är det riktiga...
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP