Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


tomheten så överfylld av dragna linjers liv
varje hem ett slagfält varje gata en stridszon
inte ens regnbågen över himlen tröstar
för blod är blod och intet annat




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 178 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-22 21:20



Bookmark and Share


    Erika H
Och jag ser framför mig tomma hem fyllda av människor. Varje dag en dragkamp och ensamhet. Vatten är liv men blod är blod.
Tung text. Som cement runt anklarna. Det går att ta sig fram men inte fort. Och din text får jag läsa några gånger för den tar lite tid att smälta.
Det finns så mycket här att ta in. Och jag vill ha det så.
Välskrivet!
2014-08-29

  menspoeten
Rakt på och så välskrivet!
2014-08-25

  stefan.g
Rätt på sak! Bra skriven text......
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP