Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fest

 

plötsligt skiner solen

efter skurens hårda stril

och nyss våta droppar torkar snabbt igen 

sen pågår dansens glädje

och grillen värmer gott

när kvällsmålet det bjudes runt till var och en

sen kommer regnet åter

lite mjukare än sist

och kvällens fest den fortsätter att glädja under tak

 

(c) tk.

 




Fri vers av thyra
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-23 22:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2014-08-24

  Gunnel Eriksson VIP
Precis så nu om sensommaren.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra