Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorpionen


När mörkret har fallit
då kryper han ur sitt bo

han är stark, kylig och listig
på jakt efter sina byten

med sin giftiga gadd
han bedövar, berövar, berör

tar inte hänsyn i sin framfart
utan ånger fäller han nästa byte

sen sover han gott under dagen
trygg, mätt, belåten

Undrar vilka drömmar han har?




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-04-01 09:44



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jagar skorpioner på natten... hade ingen aning... :))

Kanske drömmer han mardrömmar om att någon ska knipsa av hans giftiga gadd, och att han blir "gadd-lös". *S*

Skarpt och bra skrivet.
Berörs extra av denna, eftersom jag själv är skorpion /-:
2006-04-23

  KristinaE
.. kanske vet man, men vill ändå nyfiket undersöka.. det är livet.. att aldrig ge upp!
2006-04-07

    ettolrahC
Som listig skorpion man själv råkar vara får du till det sådär exakt. Gillar den skarpt.
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn