Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögoninfiltration

Din blick filtrerades genom mina
finmaskiga näthinnor
rann in i mitt synfält

förblindade mig

Jag vill inte se världen
genom dina
inflammerade ögon




Fri vers av prima donna
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-24 23:36



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ögoninfiltration är nog en väldigt vanlig åkomma?? Ohyggligt fint fångad, hur blicken "rann in..."!!
2014-08-25

  Emelie Skoog
fantastiskt!
Kort, men sa mer än vad många lyckas förmedla på flera sidor.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

prima donna