Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skottlinjen

Kastar man blickar

och ger slängkyssar

är man både slösaktig och lat

 

Sedan avfyrade han ett leende

och för att inte träffas 

var hon tvungen att kasta sig i hans famn

 




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 234 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-08-25 03:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes !
2014-08-26

    ej medlem längre
Haha, helt underbar!
2014-08-25

  ULJO
Så bra du är vännen
2014-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Go känsla med glimten i ögat...kanonbra...
2014-08-25

  Hans Christian
Håller på att skratta ihjäl mig här - Jösses så kul och fyndigt Connie.
2014-08-25

  menspoeten
Du är fantastisk!
2014-08-25

  M M Mannheim VIP
Jag skjuter! Ducka!
2014-08-25

  Ingrid Trolle
Härlig ironi!
Fenomenalt
fångat ögonblick
som visar bilden.

2014-08-25

  AstridElisabet
Men så jäkla bra! :)
2014-08-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Satir är din starka sida i skapande,
så trevlig att starta på morgonen med en lände från denna litterära info anstalt.
2014-08-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
En text som tar
för den var
så kuligt rar
blir länge kvar!
****************
2014-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text!
Tack för den.
2014-08-25

  genni VIP
Du skriver alltid så bra!
2014-08-25

  WyS VIP
Du får till det......!
2014-08-25

  Angel of love
Du är så galet bra ;)
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie