Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag inte hinner............


Önskar att jag kunde flanera

strosa omkring i parken

njuta av den kvarvarande grönskan

innan vintern tar över


Känner mig stressad

Marscherar från punkt A

till punkt B


Hemska tanke

Tänk om jag inte hinner

uträtta allt jag måste

innan tiden tar slut.


Går världen under då?




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-25 04:48



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Ja, så känns det ibland för dom flesta skulle jag tro. En tidens åkomma.
2014-09-29

  Lehva VIP
Tänkvärt med fin avslutande ironi.
2014-08-27

  Tobias Haglund
Usch för stress och kraven som läggs på axlarna!
2014-08-27

  Mona Nordkvist VIP
usch ja denna stress. Vi behöver nog alla ta det lite lugnt då och då.
2014-08-27

    ej medlem längre
Ja, stress bara stress!
2014-08-26

  Nanna X
usch, känner igen...
2014-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Inte bra med stress...man får ofta säga till sej själv att sakta ner...
2014-08-25

  Connie
En tänkvärd text! Gillar den mycket! Jag var en ”tänk om"-människa och därför var jag aldrig med om någonting roligt. Man måste inte vara så duktig. vi får inte glömma bort att njuta.

När jag slutade att "om-a" mig kunde jag börja leva. Då blev jag fri att glesna och fick plats med leklusten och hittade livskonstnären inom mig!
2014-08-25

    ADI Nehlin
Tror vi måste unna oss att promenera långsamt ibland iallafall...Fint skaldat
2014-08-25

  anits VIP
Bra skrivet, Jag försöker att inte ha några måsten numera. Det är svårt ibland går det bra, ibland inte så bra.
2014-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text!
Har börjat ändra mig på sista tiden.
Förut tänkte jag på "jag måste", nu tänker jag mera på "jag vill".
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP