Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem gram gräs

vore väl underbart
Fem gram gräs
Underlivet uppenbart
Det öppnar sig mot dig
Nöjet tillhör dig och mig




Fri vers av claes fredelius
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-25 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius