Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag i centrum

 

Livet,
Alltid handlar om mitt jag
Mitt ego

Noll porcent handlar om min närmaste

Så lärde mig människan
Så kräver av mig verkligheten för att existera
Sånt till livet!

Jag i centrum!
Vilsen!
Vilseledd av min svaghet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2014-08-25 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP