Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kallt som min själ

 

Jag möts med döden i ett ögonblick
Ansikte mot ansikte

Kallt!
Kallt!

Kallt!
Kallt!

Och övergiven slogs min själ sönder




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2014-08-25 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP