Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Därute

 

Här inne vilar mitt ansikte i oro
Väntar
På bödels anfall från alla håll

Därute,
Jaggas jag av oro
Och oro

Här inne har jag inget hem
Väntar
På vrekningen … asyl

Därute,
Tar ondskan makten över min existens
Och får stanna för alltid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2014-08-25 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP