Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var dags stressmoment.


Rusning

Varje dag,
där jag passerar,

marscherar höghusen mot morgonen.

De edsvurna tittar på,
likt böcker i en bokhylla, fyllda med deras egna världar.

Tillsammans bildar vi en slumrande kavalerienhet,
som galopperar fram,
över rostiga rälsar.

Under vajande högspänningsledningar,
Tränger de fram, i formation,
till jobb
dagislämmningar
och tingsrätt.

Bestyckade med laptops och handväskor,
bryter vi en bräsch,
i tillvaron.
Av lugn




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-25 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg