Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Doft av åldrandet

 

Doft
Av åldrandet
Stinker

Ingen vill lukta på eller komma nära den

Änglar
Familjmedlemmar
Vänner

Försvinner bort längre och längre med tiden

Åldrandet ,
Är ett par gamla skor som står på skohyllan
Ingen vill ta dem på sig

En tid för att sörja

Åldrande är den framtida minne för de unga människorna
Ingen i världen vill bli gammalt!
Ingen vill lever ett icke värdig liv!

Jag lever ett icke värdigt liv!
Här och nu!
I Sverige!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2014-08-26 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP