Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan sömnen och vakenhet

 

Mellan sömnen och icke sömn
Mellan sömnen och drömmen

Vilar osynligt vakenheten

Som bara har en förklaring
Som bara de lever ensamma kan förklara

Ensamheten!
Är Sveriges största sjukdom genomtiderna

Ögonblickar
Irrar och stirrar på taket

Kom du döden och befria mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2014-08-26 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP