Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Just another working day!

Empty coke bottle on the table
And a half full cup of coffee

Outside it is cloudy and windy
I can see the OKQ8 station from a window

Feeling kind of tired
And my arm and leg is hurting

Well this is just another working day

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 197 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-26 16:52



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vissa dagar känns mer än andra..!
2014-08-28

  Ingrid Trolle
Det kommer
en ny och fräsch
dag i morgon.
Håll ut. Bra
skildring av en
mindre bra dag.
2014-08-27

    ej medlem längre
Ja dessa dagar dyker lite väl ofta,
2014-08-27

    Dan Myrbeck
Jaa - vardag var dag!!
2014-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Sådana dagar är det gott om!
2014-08-27

  Anna Nickolausson
Same every day :)
2014-08-27

  Angel of love
Ibland kan vissa dagar kännas extra jobbiga. Kämpa på, kram
2014-08-27

  Carina Bendix
Ja, ibland känns det lite grått i tillvaron, men det finns de som har det mycket, mycket värre. Vi har det trots allt mycket bra här i Sverige.. :)
2014-08-26

  anits VIP
Bra skrivet om en tung dag!
2014-08-26

  Åse Tropp VIP
Du kan förmå den mest sparsmakade, negativa människa att le och sparka av sig skorna, gillar din humor.
2014-08-26

    ej medlem längre
Ibland känns arbetsbördan outhärdligt tung.
2014-08-26

    ej medlem längre
Ibland är dagarna tunga.
2014-08-26

  Teresia Ridell
Wish everyday could be another day in paradise...

Jaa ibland är det bara sådär-lagom-grått-men-går-ändå..

Kram
2014-08-26

  louisegirl
Jaa, ibland är det tungt vännen <3
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin