Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord pussel

 

Den som skiljer mellan ett ord och ett ord
Är ett ord

Som vilar mellan radarna
Som en läsare som har fantasi

Det finns ord som andas luft för att existera
Och det finns ord som brinner vid kontakt med luften

Klokhet och förnuftighet är en slags människa
Som brinner för sin ord




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2014-08-27 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP