Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En fantasi!

 

En fantasi,

Om drömmen
Om de röda rosorna

Om ett värdigt liv som en människa
Om en människa

Lever jag i på obestämt tid

Från gårdagen kommer en sliten människa ut
En sten från gamla tider

Långsamt sjunker jag genom gyttjan
Sakat, sakta dör jag

Jag är verkligen som jag aldrig trodde
En STEN!

Som lever i Sverige




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2014-08-27 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP