Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tro

Käre vän, jag tror dig!
Helt säkert har du en Gudstro.
Antagligen hjälper den dig att klara
vardagslivets stora och små bekymmer.
Det är vackert så.
Är glad för din skull.

Var tacksam för att din tro bär dig.
Var god mot dina medmänniskor.
Var god mot dig själv.
Lev och låt leva.

(och, när du ändå håller på - rannsaka dina motiv...
vad vill du egentligen med dina tankar och texter?)




Fri vers av Stardust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-27 17:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Jag tror på dig som Gudinna
2014-09-22

    ej medlem längre
Tänkvärd text. Många troende fäller sådana domar över dem som inte delar deras åsikter och vill tvinga fram ett erkännande. Men jag trodde (!) att gudstro mycket handlade om individens resa inom sig själv, om förståelse och förlåtande. Inte tvång, hot och fördömande.

Gillar dina ord. Som sagt, tänkvärt.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP