Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens sus

 

Dagen,
Mycket mörk
Och skräckfylld

Blodig
Och törstig
Som i krig

Känslan av trygghet är plötslig borta
Känslan av ro är borta
Känslan av glädja är borta

Min skugga… blod
Bannlyst
Och evig utvisat är jag

Dagen är…
Susig
Susig

Och mörkt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2014-08-28 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP