Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mer och ännu mera

 

Mer tyst!
Mer mörk!
Mer ensamhet!

Mer skuggor!
Mer ledsen1
Mer smärta!

Som en halvmån
Som en halv Ö
Som en halv gud

Målar mina texter
Mina teckningar
Mina drömmar

En bild av mig!
En blid av en flykting!
En blid av orättvisa!

AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2014-08-28 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP