Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

 

Ännu en Dag

Väntar på Dig

 

Tar emot Dig

med Kärlek

 

Hopp

 

 och många

nya Möjligheter

 

i Dag

är en Gåva

 

att Avnjutas av Dig

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-28 10:03



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Förlåt, kära mamma, jag menade morgon förstås! :)
2014-08-29

  anits VIP
Så sant, mycket fint skaldat!
2014-08-29

  Bo Himmelsbåge
En fin o hoppfull text om en härlig mor att njuta av!
2014-08-28

  Lars Hedlin
En härlig dag med möjligheter och värme ,)
2014-08-28

  Alva Johnsson VIP

Så sant så. Tänk om alla handskades
varligt med sin dag.
2014-08-28

    ej medlem längre
God morgon och tack för denna fina text att njuta av..
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP