Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Styrkan som fyller mig då jag


Återvänder till djupet



Ur djupet reser jag mig

Känner vattnet som rinner av
då jag vadar in mot stranden

Solen kysser mig varm
då vinden vill omsluta min nakna kropp

Tårarna letar sin väg över mina kinder
då jag vänder mig om

för att återvända ner


i djupet..


Helena 2014-08-28




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 400 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-08-28 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas Du kommit upp igen!
2019-02-10

  Anita Brännström VIP
Det känns i hjärtat då jag läser denna text.
2015-04-17

  Hanna Mari Wallin
går rakt in denna text

Bravo!
2015-04-16

    Birgersdotter VIP
Starkt-så starkt.
2014-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt berörande...
2014-08-29

  anits VIP
Gripande och mycket starkt skrivet!
2014-08-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-28

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-08-28

  Lars Hedlin
Känslan berör inom!
2014-08-28

  Angel of love
Stark text som berör.
2014-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Berör på djupet!
2014-08-28

    ej medlem längre

Starka rader som berör mig ...
2014-08-28

  bumerang
Styrkan behövs.
Och den har du.
Du ser så klart
rakt igenom.
Förmedlar en stoisk
sorg.
2014-08-28

  Tobias Haglund
Ledsamt och fylld av känslor. Starkt!
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW