Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Du är livet!

In medias res
Börja mitt i handlingen

Pergens
Fortsätt sedan vidare

Tu ad vitam
Du är livet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-28 16:32



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Tänkvärd och fin text!
2014-08-31

    ej medlem längre
Ibland behöver vi börja mitt i..
2014-08-30

    Dan Myrbeck
Trevligt me lite latin.

Bra me översättningen,
för latin kán vara
rena grekiskan!
2014-08-29

  Angel of love
Åh vilken fantastisk text.
2014-08-29

  ULJO
Bra och tänkvärda visdomsord
2014-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och tänkvärt...
2014-08-29

  louisegirl
Tänkvärt och bra skrivet!
2014-08-29

  anits VIP
Mycket tänkvärt skaldat!
2014-08-29

  Ingrid Trolle
Enkel och bra
beskrivning om
insikten att vårt
liv blir vad vi gör
det till.
2014-08-28

  Carina Bendix
Bra och tänkvärd text.
2014-08-28

  Teresia Ridell
I livet får man många gånger börja om lite från början...fastän ändå mitt i.. det går inte att backa..utan man måste ju framåt medans tid är..

Fint skrivit !
2014-08-28

    ej medlem längre
Det gäller livet och detta liv är det enda vi har.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin