Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlande bäck







Det är midnatt. Det är november. Det är mörkt ute. Det är skönt att vara hemma. Gå och lägga sig tidigt, Det är en dag i morgon också. Det börjar bli kallare. En rå vinande vind sveper över. Kanske det aldrig mer blir krig på jorden Ja, det är så skönt invid en bäck där vattnet porlar.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-13 00:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vinden är rå men harmonin finns vid det rinnande vattnet. Sorgset och stämningsfullt!
2017-11-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Aldrig mera krig på jorden? - En desperat förhoppning även jag delar !
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg