Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För nära solen

 

Genom tystnadens andetag

känner du tidevarvet passera

  

Som en kylslagen vindpust 

 

Kalla händer

och frusen aura

lindrar inte

Svedan

  

Ditt hjärta

brändes svårt

i lekarna 

 

För nära solen




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-29 09:34



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Ett varmt Grattis för uppmärksamhetn för denna brännande Kärleksdikt!
2014-09-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja ! svedd,men inte bränd,ha !
fin beskrivning.
2014-09-01

  Bo Himmelsbåge
Fin bild!

En mycket vacker o poetisk dikt,
som griper tag i längtans vemod!
2014-08-31

  anits VIP
Berörande och fint skrivet!
2014-08-29

  Lars Hedlin
En text som berör inom!
2014-08-29

  Angel of love
Berörande fin text!
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP