Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Suddenly I realize!

Suddenly I realize

That I am only a piece of one wholeness

 

And in that moment I could feel

All the feelings there ever was

 

And then I really understood…..




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-29 16:33



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Bra och tänkvärd!
2014-08-31

  Junia VIP
jättebra! Tänkvärt!
2014-08-30

    ej medlem längre
Aha moment:)
2014-08-30

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skaldat!
2014-08-30

    Dan Myrbeck
Bra - tänkvärd!
2014-08-29

  Angel of love
Det är lite då allt faller på plats :)
2014-08-29

  louisegirl
Ja så kan det va, plötsligt förstår man..
Bra skrivet!
2014-08-29

  Teresia Ridell
Den där pusselbiten...
Likt ett "aha" som plötsligt kommer...
2014-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Plötsligt kommer det en tanke som gör att man förstår.
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin