Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendelrörelse

Tankarna far fram
och tillbaka
på natten
nutida händelser
bearbetas
det förflutna
tränger på

Livet rör sig
i en evig pendelrörelse




Fri vers av AA VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-30 01:31



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Sanna ord. Jag får en känsla av att det är en rutinerad person som ofta är vaken om natten och filosoferar.
2014-09-01

  ULJO
Sant budskap i denna fina text
2014-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl diktat om hur tankarna far hit och dit innan sömnen lägrar sig!
2014-08-30

  M M Mannheim VIP
Ja, livet känns ibland vara stilla ändå rör den sig!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP