Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

registrerar

 

 

som blå jazz

 

dimman över balkongen

i ljuspunkter genom

 

denna lördag utan anledning

är hösten

 

september

 

och flödet av sommar

sakta, dämpat

 

dunkar sammandragningarna

livet

mot ljusdunkel

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-30 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP