Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna med dig

 

Dagarna med dig

var som en enda lång

Underbar och berusande

Rosa poesi

 

Vi dansade i glödande hetta

i det symbiotiska

Kärlekslandet

 

Högt ovan molnen

 

Vi levde på luften

vi andades

Hos varandra

 

Våra hjärtan låg så nära

och viskade

Ljuva små hemligheter

 

 

De gör de inte längre....

 

 

I vinden hör jag nu sorgsna toner

 

Det kommer att göra ont

Mycket ont

Att falla fritt från så höga höjder

 

Jag känner svindel

 

Jag tror att vi förlorade

oss i dag

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-30 11:13



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Känslor är som småbarn,svåra att hålla i styr.
2014-09-01

  Lars Hedlin
Känsla som berör inom!
2014-08-31

    ej medlem längre
Vemodiga men ack så vackra rader..
2014-08-31

  anits VIP
Starkt skrivet, en text som både berör och väcker tankar!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP