Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku 2014.

Höstlöven lossnar.
Vi släpper taget
om varandras händer.




Bunden vers (Haiku) av Nitram P
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-30 21:23



Bookmark and Share


    Annika J
Fin parallell!
Hösten och livet.
2014-09-05

  Gunwale VIP
Snyggt!
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P