Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Att bara få vara

 att bara få vara

andas in tystnaden

efter att från tidig morgon

till sen eftermiddag

omgetts av sorl

av människor med höga röster

lugna sansade människor

 

så skönt det var

att komma hem

stänga dörren

mötas av tystnaden

det var som bomull för själen

 

 

anits 30 augusti 2014




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-31 00:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är en underbar känsla...fint skrivet...
2014-09-04

  Lars Hedlin
JA presis så ;) Bra där vännen!
2014-08-31

    Dan Myrbeck
"Buller" är mera tröttande än vad
många tänker på.
2014-08-31

  Fem hjärtan VIP
Härlig känsla..!
2014-08-31

  Bibbi VIP
Känner igen känslan...
2014-08-31

  ULJO
Ja borta bra men hemma bäst.
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP